Зоомагазин Заравет

В Зоомагазин Заравет сме се постарали да изберем за Вас само най-доброто от храните и аксесоарите за домашни любимци в икономичния, средния и висок клас, което се предлага на българския пазар и да Ви го предложим. Зоо магазинът се намира във ветеринарна клиника Заравет в жк Тракия в Пловдив, зад училище Черноризец Храбър.

Консулатантите ни ще Ви предложат адекватни съвети по храненето и отглеждането на Вашия домашен любимец. При необходимост ветеринарните лекари от клиниката ще назначат в помощ на провежданото лечение специализирана диетична храна, която може да откриете тук.

От момента, в който за първи път решихме да създадем Ветеринарна клиника ЗараВет, до сега, стремежът ни остава един и същ – да осигурим на Вашия любимец най-добрата възможна терапевтична и хирургична помощ.

Ние дълбоко ценим доверието, което ни оказвате, обръщайки се към нас и осъзнаваме, колко много означава любимото животно за Вас и Вашето семейство. Знаем, че желанието на собственика е неговият любимец, като член на семейството, да получи грижа за здравето не по-различна от тази за самия него. Това отговаря и на нашите разбирания за ветеринарна медицина.

В съответствие с ангажимента ни към Вас и Вашия любимец, ние се стремим да Ви осигурим водещите постижения в медицината, съчетани с максимално предани грижи. Опитът от работата ни до сега е показал, че повечето наши клиенти не се интересуват от това - колко много знаем, а от това - колко сме загрижени. За някои от тях дори загрижеността на лекаря за пациента е по-важна от професионалните му способности. Ние вярваме, че трябва винаги да съчетаваме в едно доброто отношение към болните с компетентността. Стремежът ни е да осигурим качество на грижите, такова, каквото бихме желали да получим ние, ако сме пациенти, а не лекари.