Зоомагазин Еврозоовет

Зоомагазин Еврозоовет е част от зооветеринарния център, който отвори врати на 24.05.2009 г. Намира се в гр. Пловдив, жк Тракия, бул. Освобождение 93, бл. 193, вх. Б. EuroZooVet е фирма, притежаваща верига зоомагазини, намиращи се основно в Пловдив и Асеновград, прекрасно заредени с разнообразни зоо храни и аксесоари за домашни любимци, включително зоо продукти за кучета, котки, гризачи, птици, рибки, влечуги.

Зоо комплекс Еврозоовет разполага със зоомагазин, ветеринарна амбулатория, грууминг студио. Зооцентър, в който ще получите всичко необходимо за домашните любимци.

  • зоомагазин - богат избор от храни, добавки, аксесоари и козметични продукти за домашни любимци в магазинната си част
  • ветеринарна амбулатория - прегледи, ваксинации, консултации и лечение във ветеринарния кабинет
  • грууминг студио - подстригване, къпане, изсушаване, прически и други глезотийки в своя фризьорски салон за домашни любимци

За тези няколко години зооветеринарен център Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наш приоритет и грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване в Зоо Комплекс Еврозоовет.

Благодарение на своите настоящи и бъдещи Клиенти Zoo център Еврозоовет ще продължава да се развива в тази посока, за да бъде винаги в услуга на Вас!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте през всичките тези години!

Заповядайте при нас!

Искрено Ваши, Еврозоовет!

Телефон за връзка със Зоомагазин Еврозоовет: 0878 722 803

Галерия

Зоомагазин Еврозоовет разполагас богата гама продукти за домашните любимци. Разнообразието на храни и аксесоари за кучета, котки, рибки, птички, влечуги и гризачи, ще Ви позволи да изберете най-доброто за Вашия домашен любимец.

В нашия ветеринарен кабинет извършваме Паразитологични и микробиологични изследвания, Клинични прегледи и ваксинации, Обезпаразитяване, а предлагаме и консултации относно гледането и храненето на домашния любимец.

В грууминг студиото извършваме подстригване и разресване на кучета и котки, а и различни прически, защото Грумингът е важна част от грижата за домашния любимец!

Заповядайте в нашия ЗОО Ветеринарен център Еврозоовет!